شرکت تابا، پنل کدینگ تصویری کارتی مدل TVP-1800 را جدیداً روانه بازار کرده است. این پنل مجهز به ماژول کارتخوان میباشد. با این ویژگی، امکان بازکردن درب ورودی ساختمان با استفاده از کارت یا تگ فراهم میشود. در این پست به آموزش نحوه ذخیره کارت و تگ NFC در پنل کدینگ کارتی تابا خواهیم پرداخت.
فهرست مطالب
آشنایی مختصر با پنل کدینگ تابا
پنل کدینگ تابا بهترین گزینه برای ساختمانهای با تعداد واحد زیاد می باشد. در صورت استفاده از پنل آیفون تصویری شستیدار در چنین ساختمانهایی، تعداد زیاد شستیهای روی پنل ناخوشایند خواهد بود. پنل کدینگ به ماژول کارتخوان مجهز می باشد. این ماژول، تگ و کارتهای تردد تابا الکترونیک با تکنولوژی NFC طراحی و تولید شده است. این تکنولوژی از امنیت بالایی برخوردار است.
به ازای هر واحد ساختمان میتوان 5 عدد کارت یا تگ NFC در حافظه پنل ذخیره کرد. از طرفی این پنل امکان نصب در ساختمانهایی با حداکثر 251 واحد را دارا می باشد. در نتیجه میتوان به تعداد 1255 عدد (5*251) کارت یا تگ در حافظه پنل ذخیره کرد.

قطعات جانبی برای نصب پنل کدینگ تابا
عناوین اصلی: لیست قطعات مورد نیاز برای نصب پنل کدینگ تابا به همراه مشخصات فنی هر قطعه
نوع آموزش: متن + فیلم آموزشی
نویسنده: پروانه عباس پور
مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه

آموزش ذخیره شماره واحدها در پنل کدینگ تابا
عناوین اصلی: آموزش کددهی دیکودر، ذخیره شماره واحدها و نگهبانی
نوع آموزش: متن + فیلم آموزشی
نویسنده: پروانه عباس پور
مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه
روش ذخیره کارت و تگ NFC در پنل کدینگ کارتی تابا
برای ذخیره کارت و تگ در پنل کدینگ کارتی تابا بایستی مراحل زیر را طی کنید:
1) ابتدا کلید * را بمدت 6 ثانیه فشار داده و نگه دارید تا صفحه پسورد نمایش داده شود. (شکل1)
2) در این صفحه در صورت داشتن رمز عبور، پس از وارد کردن رمز با فشردن کلید # وارد منوی تنظیمات خواهید شد. در غیر اینصورت، بدون وارد کردن رمز با فشردن کلید # وارد منوی تنظیمات خواهید شد.
در صفحه باز شده دو گزینه NFC و OUTPUT را مشاهده میکنید (شکل2). با کلید * میتوان در بین گزینهها حرکت کرده و با فشردن کلید # میتوان گزینه مورد نظر را انتخاب کرد.
3) روی گزینه NFC کلید # را لمس کنید.

5) در صفحه باز شده (شکل3) در مقابل گزینه UNIT شماره یکی از واحدهای ساختمان را وارد کنید.
6) با فشردن کلید * به سطر بعدی رفته، زمانی که علامت فلش روبروی گزینه TAG قرار گرفت کارت یا تگ مورد نظر را مقابل بخش کارتخوان پنل نگهدارید. با این کار کد کارت یا تگ، جلوی گزینه TAG ظاهر میشود. (شکل 4)
7) با فشردن کلید * بر روی گزینه SAVE رفته و کلید # را لمس کنید تا اطلاعات کارت در حافظه پنل کدینگ ذخیره شود.
توجه: همراهان و نصابان عزیز، تا انتها برای ذخیره همه کارتها و تگها مراحل بالا را تکرار کنید.
نحوه پاک کردن کارت و تگ تعریف شده از حافظه پنل کدینگ کارتی تابا
حذف تکی کارتهای ذخیره شده از حافظه پنل کدینگ امکانپذیر نیست. تنها میتوانید تمامی کارتهای تخصیص داده شده به یک واحد ساختمان را از حافظه پنل پاک کنید. البته بازگشت به تنظیمات کارخانه و حذف تمامی کارت یا تگهای ذخیره شده مربوط به یک ساختمان نیز امکانپذیر است ولی به دلیل مسائل امنیتی امکان آموزش این امر مقدور نیست.
برای حذف کارت و تگ از حافظه پنل کدینگ مراحل زیر را دنبال کنید:
تمامی مراحلی که در قسمت بالا ذکر شده را طی کنید و زمانی که به صفحه تنظیمات تعریف کارت رسیدید (شکل 1) مقابل UNIT شماره واحد ساختمان را وارد کنید. سپس بافشار دادن کلید * در بین گزینهها حرکت کرده و زمانی که علامت فلش جلوی گزینه EARSE قرار گرفت، کلید # را فشار دهید.
بعد از این کار خواهید دید که عدد جلوی گزینه SAVE بصورت خودکار صفر میشود (شکل 3).
بدین ترتیب شما میتوانید با این روش، یک یا چند کارت یا تگ تعریف شده برای هر یک از واحدهای یک ساختمان را حذف کنید.
توجه: بازگشت به تنظیمات کارخانه و حذف تمامی کارتهای تعریف شده برای کل ساختمان در حافظه پنل امکانپذیر است برای انجام اینکار شما بایستی پنل کدینگ تابا را باز کرده و به نزدیکترین دفتر خدمات پس از فروش تابا تحویل دهید.

روش تغییر رمز پنل کدینگ کارتی تابا
بعد از اتمام کار بایستی جهت ورود به بخش تنظیمات پنل، رمز عبور ایجاد کنید تا دسترسی به این تنظیمات برای همهی افراد امکانپذیر نباشد. در غیر اینصورت افراد ناشناس وارد تنظیمات شده و کارت یا تگ خود را در حافظه پنل کدینگ ذخیره کرده و قادر خواهند بود درب ورودی ساختمان را باز کنند.
برای تغییر رمز عبور بایستی مراحل زیر را طی کنید:
1) وارد منوی تنظیمات شده و گزینه OUTPUT راانتخاب کنید. (شکل 1)
2) مقابل گزینه OUT عدد 250 را وارد نمائید و کلید * را فشار دهید. (شکل 2)
3) در این مرحله گزینه UNIT تبدیل به گزینه PASS میشود. (شکل 3)
4) یک عدد 3 رقمی به عنوان پسورد وارد کرده سپس برای ذخیره، کلید # را فشار دهید.
بدین ترتیب شما یک کد سه رقمی در حافظه پنل ذخیره کردهاید و میتوانید در مراجعات بعدی با وارد کردن این کد وارد صفحه تنظیمات پنل شوید.

خرید پنل کدینگ تابا و قطعات جانبی
از توجه و نگاه گرمتان سپاسگذاریم و امیدواریم که این پست برای شما همراهان عزیز مفید بوده باشد. منتظر نظرات و پیشنهادات شماعزیزان هستیم.
6 دیدگاه
سلام
ممنون بابت آموزشها بسیار عالی و کاربردی
باسلام
ببخشید برای تعریف کارت nfc آیا باید در قسمت پنل کاری انجام بشه منظورم اینه که باید پینی روی برد پنل گذاشته بشه چون من طبق آموزشی که داخل سایت هستش کارت رو که جلو ماژول nfc پنل قرار دادم و مراحل رو رفتم وصل نشد
یه سوال دیگه اینکه باید از کارتهای شرکت تابا استفاده کنیم یه کارتهای موجود در بازار هم کار میکنه
سوال اول دقیقاً در فیلم آموزشی توضیح داده شده
سوال دوم: بهتره کارت یا تگ تابا رو تهیه کنید. چون ممکن کارت و تگ های متفرقه با پنل تابا سازگاری نداشته باشند. استاندارد کارتهای ان اف سی با هم متفاوته
با سلام و خسته نباشید چند وقتی هست که کارت در باز کن تابا باز نمیکند حتی کارت مستر و چیپ هم کار نمیکند دلیلش چی میتونه باشه و طرز تعمیرش چی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
احتمالا برد کارتخوان پنل مشکل داره. لیست دفاتر خدمات پس از فروش در بخش مجله آموزشی نورافزا موجوده. از لیست موجود آدرس نزدیکترین دفتر به خودتان رو پیدا کرده و تحویل نمایندگی خدمات بدین تا مشکل پنل رو حل کنند.
با سلام ممنون بابت آموزش کاملتون خدا خیرتون بده